Recensioner

Se hur våra kunder har använt våra burkar och etiketter för att organisera sina hem.

Farhiya abdi (basketproffs)

Vill börja med att det är dom bästa etiketterna! Så fina! Har testat flera olika men blir aldrig som jag vill att det ska se ut. Klistrade på snett flera ggr kunde lätt ta bort och göra om. Blev så perfekt och fint! Det andra jag vill nämna är kommunikationen med NQ, allt gick så lätt. Kommer definitivt beställa mer! 😊

@helanshabani (influencer)

Jag är så nöjd med mina kryddburkar! De känns så stilrena, tidslösa och lyxiga. Visste inte att mitt skåp kunde vara så organiserat! Så värt det!

Mikael Ymer (tennisproffs)

Stilren touch i hemmet, proffesionell bemötande, och etiketter av toppklass kvalitémässigt. Finns ingen i branchen som NQLabels!

@öykuskitchen

Jag tycker era kryddburkar med tillhörande etiketter är otroligt snygga och super stilrena! Passar utmärkt till den som vill få en lyxigare känsla i sitt kryddskåp/hylla. Matlagningen känns så mycket roligare!!

@homestyle.ng

Mitt kryddskåp har aldrig varit såhär organiserat och snyggt tills jag fick hem mina kryddburkar och förvaringsburkar från nqlabels. Så stilrena och hållbara! Älskar konceptet där man kan köra in dem i diskmaskinen och inget händer med etiketten. Har testat flera kryddburkar tidigare men har aldrig varit lika nöjd som jag är nu tack vare nqlabels proffsiga och snygga produkter.

@interiorby.vic

Är SÅ nöjd med mina etiketter från er! Kvalitén är wow och servicen ni ger är verkligen i toppklass! Rekomenderar alla att beställa från er för ett mer organiserat hem, ni gör ett grymt jobb!

@snackstoshare

Mina nya kryddburkar är pricken över i:et i mitt kök. Praktiska, snygga och otroligt lätta att diska. Inget man vill gömma i kökslådan. Mina står framme varje dag. Stor favorit i mitt kök

@aidakn

Nqlabels är i högsta grad exempel på företag som ger innovativa lösningar och som har det DÄR extra! Det är enkelheten, samtidigt som det blir personligt och SNYGGT i hemmet. Jag älskar etiketterna och burkarna från Nqlabels och känslan den ger i mitt hem. Samtidigt är det så fint att kunna göra skräddarsydda presenter till vänner och familj!För att sammanfatta:Produkter: 10/10Företags kvalité: 10/10Service: 10/10Nqlabels - du är 10/10!