organisation

Hur ett organiserat hem kan stärka ditt förhållande

Hur ett organiserat hem kan stärka ditt förhållande

Som mamma, kvinna, superhjälte är det lätt att fastna i en ond cirkel av stress ibland.  Inklusive ansvaret för att hålla allt i hemmet i ordning. Men det handlar inte bara om att ha ett rent hem och en vacker inredning. Ibland kan det vara otacksamt arbete och din partner kanske inte lägger märke till det hela tiden. Men ett organiserat hem har faktiskt ha en positiv inverkan på ditt förhållande. Här är några organisationstips för ditt hem som kommer att stärka ditt förhållande.

5 tips för att minska vardagsstressen i hemmet 

1. Förvaring - ha ett system för att förvara allt från köksredskap till lakan och handdukar. Detta kommer att göra att ditt hem ser mer organiserat och rent ut. 

2. Skapa en städrutin - en regelbunden städning kommer att göra underverk för ditt hem och förhållande.  Involvera din partner eller överraska hen när du kan. Din partner kommer att känna sig mer avslappnad och bekväm när hen kommer hem till ett rent och organiserat hem. 

3. Planera din matlagning - ha en veckoplan för matlagning och förberedelser. Detta kommer inte bara att göra din vardag mer organiserad och mindre stressig, men din partner kommer att uppskatta den goda maten som han hen kan fram emot varje kväll. Det här tipset har fungerat såå bra eftersom min make ibland överraskar mig med sin matlagning. Han älskar detta! 

4. Skapa en lugn miljö- ha en plats i ditt hem där du kan koppla av och varva ner. Detta kan vara ett lugnt hörn i vardagsrummet eller ett eget rum där du kan läsa eller meditera. Din partner kommer att uppskatta att du har din egen plats där du kan ladda batterierna kommer att göra dig mer avslappnad och lyckligare, vilket i sin tur kommer att påverka ditt förhållande positivt. Och på samma sätt som du har din lugna plats, låt din partner ha sin. Vilket vanligtvis är på soffan.

 Att ha ett organiserat hem är inte bara bra för dig och din familj, det kommer också stärka ditt förhållande. Genom att ha ett system för förvaring, en städrutin, en plan för matlagning, en lugn miljö och en gemensam to-do-lista, kommer du att skapa ett hem som är välorganiserat och harmoniskt. Och ibland så allt huller om buller - och det är helt okej! 

Vad uppskattar din man att du gör för honom och vad uppskattar du som han gör?

Med vänliga hälsningar,

Natasha

Läs nästa

Hur du som hemmakock kan organisera ditt kök - 5 smarta tips

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.